3 مکان ضروری برای نصب دوربین مداربسته در بیمارستان‌

در مقاله همه چیز درباره دوربین مداربسته در بیمارستان  به صورت کاملا دقیق به دیدی همه جانبه از دوربین مداربسته برای بیمارستان دست یافتیم. اما در اینجا قصد داریم یک بررسی کامل، جزئی و دقیق از 3 مکان ضروری برای نصب دوربین مداربسته در بیمارستان رسیده و در مورد قوانین نظارت تصویری در مکان‌ها اطلاعات جامعی در اختیار شما قرار دهیم

نصب دوربین مداربسته در بیمارستان

نصب دوربین مداربسته در پارکینگ بیمارستان

یکی از بخش‌های مهم برای پوشش سیستم‌های نظارت تصویری ، پارکینگ ها و محل استقرار خودروها هستند. در این مناطق معمولا ماشین ها به طور متراکم در آن پارک کرده‌اند، همچنین این اماکن می توانند بسیار جرم خیز باشند که از نکات مهم جرم خیز بودن می توان به سرقت ، انتقام از پزشکان و یا تصادفات عمدی یا غیر عمدی اشاره کرد. دوربین ها می توانند در صورت بروز حادثه تصویر مربوطه را ذخیره کرده و برای بازبینی حادثه و رویداد اطلاعات مفیدی را فراهم نمایند. انتخاب نقطه مناسب دوربین بسیار اهمیت دارد چرا که در این اماکن احتمال مخفی شدن افراد بسیار بالاست و باید از تمام نقاط و گوشه های پارکینگ بتوان اطلاعات مفیدی را جمع آوری نمود.

دوربین های تعبیه شده در این مکان ها برای بازبینی تصاویر و یا استفاده در مراجع قضایی بسیار اهمیت دارد و بسیار پر کاربرد است.

در برخی از پژوهش ها و گزارش های صورت گرفته استفاده از دوربین های چرخشی در محیط های پارکینگ ها و حیاط بیمارستان تصویه شده است. همچنین استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی پارک غیر مجاز در مناطق ممنوعه نظیر شیر‌های آتش نشانی بسیار اهمیت دارد.

نصب دوربین مداربسته در بیمارستان

نصب دوربین مداربسته در اورژانس و اتاق های درمان تروما

اورژانس ها و اتاق های تروما همواره مناطقی پر استرس برای مراجعه کنندگان هستند، چرا که نگرانی مراجعه کنندگان بسیار زیاد است و مرگ و زندگی عزیزان آن ها در این اتاق خواهد بود  همین امر سبب می شود ضمن افزایش استرس این افراد، خشونت افراد بسیار بالا رود و رفتارهای پر مخاطره داشته باشند.

در بخش اورژانس  جایگذاری دوربین ها بسیار اهمیت دارد تا بتوان پوشش مناسبی را برای بیماران و کارکنان و بازدیدکنندگان مهیا نمود. در این مناطق لازم است پوشش مناسبی برای بخش های مختلف نظیر پذیرش، تهیه دارو را فراهم نمود و کارکنان و بازدیدکنندگان از امنیت کافی برخوردار شوند .

گزارش های بسیاری آمده است که درگیری بین ضارب و مضروب با ضربات چاقو رخ داده است. به طور مثال راننده ای که با یک فرد تصادف کرده است، اقوام وی به راننده حمله کرده اند و آسیب های جدی به ایشان  وارد شده است و باید به طور کامل تصویر بهینه را فراهم نمود.  باید به یاد داشت در انتخاب دوربین نیاز است که پرسش های مانند چه کسی و  از کجا و در چه زمان هایی ورود و خروج دارد. به طور  کلی در مناطق اورژانس در  شرایط بحرانی، شرایط بسیاری مواقع وخیم و پر استرس می باشد.

نصب دوربین مداربسته در اتاق بیمار

نصب دوربین مداربسته در اتاق های بیمار

با این حال، همه مناطق تحت پوشش قرار نمی گیرند. نظرات متعدد نشان می دهد که حریم خصوصی برای بیماران باید رعایت شود و نیاز است که  از نصب  هرگونه دوربین در اتاق های بیماران به شدت محافظت شود. این بخش ها بر اساس گزارش های متعدد بومی و بین المللی تهیه شده است و از نصب دوربین در اتاق های بیمار (مگر زندانیان) پرهیز می شود.

به طور کلی هرجا که حریم خصوصی در آنجا مطرح نمی شود نیاز به دوربین دارد. این مناطق شامل صندوق داران داروخانه و بسیاری از مکان های دیگر می باشد.  در همین گزارش آمده است که :

اتاق های ریکاوری و احیای بیمارن  برای نظارت ممنوع است
 هیچ دوربینی در اتاق هایی که تخت خواب دارند مجاز نیست.
حریم خصوصی مهم است، اما دوربین های مدار بسته در خارج از اتاق به طور گسترده ای استفاده می شود.

نصب دوربین مداربسته در بیمارستان

پس از نصب سیستم نظارتی در بیمارستان

پس از نصب دوربین مداربسته در بیمارستان و راه‌اندازی اتاق مانیتورینگ سوالات رایجی شکل می‌گیرد که در ادامه به بسیاری از آن‌ها پاسخ خواهیم داد.

شاید علاقه مند به خواندن مطالب زیر باشید!

خرید دوربین مداربسته ایرانی

چه کسانی معمولا از سیستم نظارت استفاده می کنند؟ هر چند وقت یکبار از اپراتورهای  انسانی برای نمایش زنده استفاده می‌شود؟

به طور کلی، دوربین مداربسته در بیمارستان به‌طور بی‌درنگ توسط حداقل یک نگهبان مورد  بررسی و بازبینی قرار میگیرد. در بیمارستان ها لازم است که برخی از ذینفعات دیگر نیز دخیل شوند و تصاویر برای آن ها نیز ارسال شود

نیروهای حراست (گارد)  امنیتی بیمارستان رایج ترین کاربران

در بسیاری از بیمارستان ها 1 یا 2 نیرو برای بازبینی و مانیتورینگ لایو تخصیص داده می شود، گاهی این افراد در ورودی قرار دارند و گاهی در اتاق حراست نیز به مشاهده تصاویر لایو می پردازند، اما باید به یاد داشت که نیروی انسانی همواره به دلایل مختلف حواسش پرت خواهد شد و تماس های تلفنی و یا مکالمات و ارباب رجوعان تمرکز آن ها را بر هم خواهند زد ، بنا براین نیاز است ضمن در نظر گیری مانیتورینگ لایو سیاست مناسبی را برای ذخیره سازی در نظر گرفت و در بازدیدهای دوره‌ای فرایند ذخیره حتما مورد بررسی قرار گیرد .

در برخی از گزارش ها مشاهده شده است در طول روز و زمان کاری مراکز متعددی به بازبینی تصاویر می‌پردازند ولی در خارج تایم کاری، بازدید تصاویر این مراکز کاهش خواهد یافت.

نصب دوربین مداربسته در بیمارستانبخش‌های حراست در بیمارستان ها  نقش پیشرو در نظارت تصویری دارند. اکثر بیمارستان‌ها دارای یک مرکز مانیتورینگ مرکزی هستند که تصاویر را روی ویوید وال مشاهده می کنند. علاوه بر این واحدهای فردی ممکن است یک ایستگاه مشاهده زنده برای کمک به مدیریت گردش کار، به ویژه در مناطق ورودی یا خروجی یا اورژانس یا مناطق حیاتی دیگر مورد نیاز باشد.

در بسیاری از بیمارستان ها  اتاق های مرکز کنترل امنیت یا  soc را با سیستم های نظارت تصویری ادغام میکنند.

در برخی از بیمارستان ها از بازبینی تصاویر فقط در شرایط قضایی یا رویداد استفاده می شود اما برخی بیمارستان ها برای بازبینی تصاویر مکان هایی نظیر اتاق کنترل افرادی را استخدام میکنند تا به صورت بازه های زمانی معین اقدام به مانیتورینگ نمایند، این عملیات برای پیشگیری از جرم و یا جرم شناختی اهمیت والایی دارد. در بیشتر موارد، کارکنان مانیتورینگ برای مشاهده تصاویر در شبانه روز، هفته به هفته برنامه ریزی شده اند:

  • کارکنان حراستی بیمارستان (ایستگاه نظارت 24 ساعته) برای نظارت بر حسب نیاز و یا نظارت  پس از وقوع حادثه
  • اپراتورهای مانیتورینگ حراست به صورت شیفتی هستند و  مدیریت تسهیلات معمولاً 24/7 استفاده و نظارت می شود.
  • افسران یا تیم امنیتی و ایمنی در بیمارستان. اپراتورهای لایو  24 ساعته در دسترس هستند

بیشتر بیمارستان‌های بزرگتر دارای بخش‌های امنیتی 24 ساعته هستند که دوربین‌ها را به‌شکل یک مرکز عملیات امنیتی مرکزی مشاهده می‌کنند. همچنین برای بخش‌های خاصی متداول است که آن بخش ها بتوانند مشاهده زیر مجموعه‌ای از دوربین‌ها را داشته باشند، برای مثال بخش اورژانس ممکن است دوربین‌ها را مشاهده کند. ( ورودی آمبولانس).

 

نصب دوربین مداربسته در بیمارستانقوانین نصب دوربین مداربسته در بیمارستان

آیا مقررات حفظ حریم خصوصی بیماران (به عنوان مثال،   HIPAA در ایالات متحده) در طراحی سیستم یا قرار دادن دوربین تأثیر می گذارد؟ در چه زمینه هایی؟ چالش های اصلی در مورد انطباق چیست؟

حریم خصوصی اطلاعات بیمار توسط HIPAA در ایالات متحده و PIPEDA در کانادا الزامی است، اما محدودیت قابل توجهی در جاهای دیگر نیست. روش‌های رعایت حریم خصوصی عموماً به معنای محدود کردن تصاویر ضبط شده به کرکنان مشخص است و نباید در دسترس همگان قرار گیرد. عدم ضبط دوربین‌هایی است که به طور بالقوه ممکن است اطلاعات حساس را ببینند، و ضبط نکردن در اتاق‌های بیمار از موارد دیگر برای حفظ حریم شخصی است.

  • قطعا. هیچ دوربینی وجود ندارد که بتوان اطلاعات نمودار  و یا مانیتورهای سلامت بیمار را در آن مشاهده کرد و به جز دوربین های محلی در مکان های عمومی نباید نصب شود و نصب دوربین مداربسته در هر مکانی که بیمار می‌خوابد مجاز نیست.
  • گاهی اوقات از HIPPA به عنوان دلیلی برای نداشتن دوربین های داخلی بیشتر استفاده می شود. همچنین، مقررات حفظ حریم خصوصی، سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه را به شبکه خود هدایت می کند و زیرساخت مشترک آن را با شبکه فناوری اطلاعات بیمارستان ندارد.  پس باید شبکه داده از شبکه نظارت تصویری جدا شود.
  • طرح های ما باید توسط هماهنگ کننده HIPPA امضا شود تا مطمئن شود که قوانین را نقض نمی کند.
  • ما برای جلوگیری از مشاهده سوابق محرمانه، دوربین‌هایی را رو به صفحه‌های پذیرش نصب نمی‌کنیم.

قوانین دوربین مداربسته بیمارستان در نقاط دیگر دنیا

در جای دیگر جهان، حفظ حریم خصوصی بیمار یک موضوع عملی است، اما قانونی نیست. قوانین کلی سرانگشتی حکم می‌کند که از قرار دادن دوربین در مناطق خاصی اجتناب کنید، اما در صورت وجود مشکل، اجرای آن غیررسمی است:

نصب دوربین مداربسته در بیمارستان

دسترسی محدود به سوابق | بدون ضبط معمولی

به‌جای استفاده از کنترل‌های دسترسی دقیق برای ویدیوی ضبط‌شده که ممکن است حاوی جزئیات حساس باشد، یک استراتژی رایج این است که تصاویر مربوط به  صحنه‌های حساس ذخیره نشود. چالش های اصلی در حفظ امنیت و محرمانه بودن اطلاعات است تا عمومی نشود یا مورد سوء استفاده قرار نگیرد. لازم است در امنیت فیزیکی محل ذخیره سازی تصاویر و دسترسی به تصاویر سیاست های مناسب در نظر گرفته شود.

در چنین مواردی، ما به احتمال زیاد دوربین‌های «فقط مشاهده» را بدون ضبط مستقر می‌کنیم. این دوربین ها فقط مانیتورینگ لایو دارند و هیچ تصاویری را ذخیره نمی کنند.

در برخی از گزراش های بومی کشورهای مختلف آمده است که اگر ویدئو ضبط نمی شود، اگر مناطق مشاهده محدود به افراد مجاز باشد، به طور کلی مشکلی نیست.

 

 

Rate this post

خرید دوربین مداربسته ایرانی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.