روشن نشدن دوربین مدار بسته به 3 دلیل رخ می‌دهد

دلایل متعددی برای روشن نشدن دوربین مداربسته چه از نوع دوربین مداربسته ارزان و چه گران قیمت وجود دارد. برای پی بردن به دلیل خاموش شدن دوربین مداربسته،  ابتدا بهتر است دو مورد را از هم تفکیک کنید. روشن نشدن دوربین مداربسته و تصویر نداشتن و ضبط نکردن دوربین مداربسته. چرا که این دو مورد کاملا با هم متفاوت هستند. بهتر است بدانید دلایل ضبط نکردن و یا سیاه بودن تصویر دوربین مدار بسته اغلب مشکلات نرم افزاری است. حال آنکه دلیل روشن نشدن دوربین مداربسته معمولا مشکلات سخت افزاری بوده. در این مقاله سعی بر آن است که دلایل روشن نشدن دوربین مداربسته را بررسی کنیم و راه‌هایی برای جلوگیری از خاموش شدن دوربین مداربسته را به شما پیشنهاد دهیم.

روشن نشدن دوربین مداربسته به دلیل خرابی منبع تغذیه

یکی از متداول‌ترین دلایل روشن نشدن دوربین مداربسته مشکل منبع تغذیه می‌باشد. زمانی که جریان برق به دوربین مداربسته شما نرسد بدیهی است که این دوربین روشن نشود. بنابراین بهتر است قبل از هر اقدامی ابتدا منبع تغذیه دوربین مداربسته خود را امتحان کنید. در تست دوربین مداربسته  کافی است از یک آداپتور دیگر برای روشن شدن دوربین مداربسته استفاده کنید. در این حالت اگر دوربین مداربسته روشن شد اشکال از منبع تغذیه بوده است. پس تنها با تعویض آداپتور می‌توانید دوربین مداربسته را روشن کنید. اما اگر پس از تعویض آداپتور همچنان با روشن نشدن دوربین مواجه شدید، دلیل این امر مشکل دیگری خواهد بود.

روشن نشدن دوربین مدار بسته

در ادامه اگر دوربین مداربسته شما از آداپتور مرکزی استفاده می‌کند، باید آداپتور مرکزی را تست کنید. البته همانطور که می‌دانید در صورت خرابی آداپتور مرکزی، تمامی دستگاه‌های متصل به آن خاموش خواهد شد. به بیان دیگر امکان ندارد در زمان خرابی آداپتور مرکزی تنها با روشن نشدن یک دوربین مداربسته رو به رو شوید. بلکه با روشن نشدن تمامی دوربین‌های مداربسته مواجه می‌شوید.

همچنین در صورتی که از دوربین مداربسته بی‌سیم استفاده می‌کنید خرابی آداپتور امکان‌پذیر نیست. چرا که منبع تغذی این دوربین‌ها باتری و یا انرژی خورشیدی است که به آن‌ها دوربین مداربسته خورشیدی گفته می‌شود. از جمله دوربین‌های بی سیم می‌توان به دوربین‌ مدار بسته باتری خور و یا دوربین‌های POE (تحت شبکه) اشاره کرد. در خصوص دوربین‌های مدار بسته باتری خور ممکن است دلیل روشن نشدن دوربین مداربسته نیاز باتری به شارژ و یا تعویض آن باشد. اما در دوربین مداربسته تحت شبکه، از آنجا که دوربین‎‌ها معمولاً POE هستند و متصل به سوئیچ POE ، بهتر است سلامت سوئیچ بررسی شود.

خاموش شدن دوربین مدار بسته

خاموش شدن دوربین مداربسته با قطعی کابل‌های اتصال برق

پس از تاثیر خرابی آداپتور در روشن نشدن دوربین مدار بسته می‌توان به قطعی کابل اتصال برق اشاره کرد. بهتر است در زمان تست دوربین مدار بسته با تعویض آداپتور اقدام به بررسی کابل برق کنید. در بررسی کابل‌های برق  کافی است مسیر کابل‌ها را دنبال کنید و به صورت کامل و دقیق از سلامت ظاهری کابل اطمینان حاصل بفرمایید. چرا که ممکن است قطعی در کابل موجب قطع برق و روشن نشدن دوربین مداربسته شده باشد. لازم به ذکر است در نقاطی که کابل خم شده و یا پیچ خورده است احتمال قطعی اتصال بیشتر است. همانطور که می‌دانید این بررسی تنها با در دسترس بودن کابل در تمام طول سیم‌کشی است.

خاموش شدن دوربین مدار بسته

اما در صورتی که سیم‌کشی دوربین مداربسته به صورت تو کار باشد، بررسی سلامت کابل کار دشواری است. در این صورت بهتر است از کابل دیگر برای اتصال استفاده کنید. در صورت روشن شدن دوربین می‌توان مطمئن شد دلیل روشن نشدن دوربین مداربسته قطعی در کابل است. بدیهی است در چنین شرایطی شما تنها با تعویض کابل می‌توانید مشکل خاموش شدن دوربین مدار بسته را برطرف کنید.

بهتر است از همان ابتدای نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته به جنس کابل دوربین مداربسته خود توجه کنید. برای مثال بهترین کابل برای اتصال دوربین مداربسته AHD کابیل کواکسیال و برای اتصال دوربین IP به دستگاه NVR کابل ترکیبی مسی می‌باشد. متاسفانه این کابل‌ها به صورت عمده به فروش می‌رسند و ممکن است خرید آن‌ برای افرادی که تنها چند متر از این کابل‌ها را نیاز دارند به صرفه نباشد. اما خوشبختانه آریا هوشمند برای از میان برداشتن این مشکل، پکیج دوربین مداربسته با تنوع در تعداد و مدل دوربین و رعایت کیفیت بالا در تجهیزات، طراحی و ارائه کرده است.

خاموش شدن دوربین مداربسته با اختلال در اتصالات

پس از خرابی آداپتور و کابل‌برق، دلیل دیگر برای روشن نشدن دوربین مداربسته می‌تواند اختلال در اتصالات دوربین باشد. در چنین حالتی که کابل برق و آداپتور سالم هستند بهتر است کانکتور‌ها را بررسی کنید. این بررسی باید در دو طرف اتصال دهنده‌ها، در سمت دوربین مدار بسته و دستگاه ضبط کننده دوربین آنالوگ  انجام شود. چرا که یکی از دلایل خاموش شدن دوربین مداربسته می‌تواند عدم اتصال صحیح کانکتور‌ها و یا فیش‌ها باشد.

شاید علاقه مند به خواندن مطالب زیر باشید!

خرید دوربین مداربسته ایرانی

روشن نشدن دوربین مدار بسته

در صورت اتصال صحیح کانکتور‌ها به دوربین مدار بسته و دستگاه DVR ، اتصال فیش‌ها به کابل را بررسی کنید. به بیان دیگر ممکن است اتصالات به دستگاه‌ها کاملا دقیق باشند ولی با کابل اتصال محکمی نداشته باشند. همانطور که می‌دانید یک فشار ضعیف هم در صورت شل بودن اتصالات می‌تواند باعث خاموش شدن دوربین مداربسته شود. نکته حائز اهمیت در چنین شرایطی آن است که قطع و وصل شدن جریانات برق در این اتصالات باعث خاموش شدن دوربین مداربسته به صورت بسیار سریع می‌شود.

سوختن دوربین مدار بسته دلیل روشن نشدن دوربین مدار بسته

در انتها، در صورت سلامت آداپتور، اتصال برق و محکم بودن کانکتور‌ها می‌توان مطمئن شد که سوختن دوربین مداربسته و یا خرابی باعث خاموش شدن آن شده است. در ادامه به دو دلیل اصلی سوختن دوربین مداربسته می‌پردازیم:

1.سوختن دوربین مداربسته به دلیل نوسان برق

در صورتی که دوربین مداربسته خراب شده و یا سوخته باشد می‌توان پی برد که در معرض نوسان در اتصال برق بوده است. در چنین شرایطی حتی در صورت سالم بودن آداپتور، این احتمال وجود دارد که دوربین مداربسته دچار نوسان برق شده باشد. دلایل بسیاری می‌توانند باعث ایجاد نوسان در اتصال شوند. از جمله این عوامل می‌توان به عوامل محیطی اشاره کرد. مانند: برخورد صاعقه به دوربین مداربسته، گرمای شدید هوا و نور شدید آفتاب و یا گرد و غبار.

معمولا جهت جلوگیری از این قبیل مشکلات و محافظت از سلامت دوربین مداربسته از فیش آداپتور در نصب دوربین مداربسته استفاده می‌کنند. یکی از اجزای پک دوربین مداربسته ارزان و البته دیگر پکیج‌ها در آریا هوشمند فیش آداپتور بوده که برای محقق ساختن این امر مهم در این پک قرار گرفته شده است.

سوختن دوربین مدار بسته

2.سوختن دوربین مدار بسته به دلیل نوسان ولتاژ

دلیل دومی که می‌تواند باعث سوختن دوربین مداربسته شود تغییر در ولتاژ ورودی دوربین است. این تغییر ولتاژ معمولا به دلیل طولانی بودن مسیر سیم‌کشی رخ می‌دهد. در چنین پروژه‌هایی از پاور سوییچینگ صنعتی استفاده می‌شود. کار این قطعه بالا بردن ولتاژ پاور تا 14 یا 15 ولت و یا در واقع جبران افت ولتاژ است. در نهایت پس از افزایش ولتاژ پاور، پس از طی مسافت سیم‌کشی ولتاژ 12 ولت به دوربین می‌رسد.

استفاده از این راه تنها برای کنترل افت ولتاژ و جلوگیری از سوختن دوربین مداربسته است. این در حالی است که خود این عملکرد هم می‌تواند باعث خرابی دوربین مداربسته شود. چرا که تجهیزات و وسایلی که در مسافت کم‌تر هستند ولتاژ بیشتری از 12 ولت دریافت می‌کنند. همین ولتاژ ورودی پس از مدتی مشکل ساز خواهد بود و باعث خاموش شدن دوربین مداربسته و سوختن آن می‌شود. البته که با خرید پکیج دوربین مداربسته به دلیل وجود فیش آداپتور در آن به اندازه‌ی چشم گیری احتمال سوختن دوربین مداربسته به دلیل نوسان ولتاژ کاهش می‌یابد.

در پایان می‌توان دریافت، از جمله مهم‌ترین دلایل روشن نشدن و سوختن دوربین مداربسته، نصب آن است. چگونگی نصب دوربین مدار بسته یکی از مهم‌ترین اصول در نگهداری دوربین مدار بسته است. آریا هوشمند سگال با تکیه بر چند دهه تجربه توانسته در وهله‌ی اول با تامین بهترین برند‌های دوربین مداربسته و سپس ارائه‌ی خدمات پس از فروش که نصب و راه اندازی دوربین مداربسته است، شما را در این راه یاری دهد. همچنین شما عزیزان می‌توانید جهت استعلام قیمت و پرسش در خصوص نصب و کسب راهنمایی با مشاورین ما تماس بگیرید.

تماس با آریا هوشمند

1/5 - (1 امتیاز)

خرید دوربین مداربسته ایرانی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.