تفاوت دوربین های مداربسته تحت شبکه با آنالوگ

باید تفاوت بین دوربین های مداربسته را بدانیم تا در انتخاب سیستم امنیتی خانه و محل کار خود دچار مشکل نشویم. گاهی هزینه زیاد بی فایده است یعنی انتخاب دوربین های سطح پایین هم نیاز ما را برطرف می کنند. در واقع انتخاب شما با اگاهی همیشه میتواند بهتر است .

 این راهنمای جامع مجله آریاهوشمند، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد که با کمک آن می توانید انتخاب کنید که سیستم امنیتی شما با چه نوع دوربین هایی بسته شود (دوربین مداربسته تحت شبکه یا آنالوگ؟!) 🙂

دوربین مداربسته تحت شبکه یا آنالوگ؟!

اگر به فکر ایجاد سیستم امنیتی و یا ارتقاء دوربین های آنالوگ خود به IP هستید ، عوامل مختلفی وجود دارد که باید در مورد آنها فکر کنید. مثلا دوربین مداربسته تحت شبکه یا آنالوگ ،کدام یک بهتر اند؟ در حالی که تفاوت قیمتی دوربین مداربسته تحت شبکه و آنالوگ آنچنان نیست. اما به هر صورت ، مزایا و مضرات برای هر دو وجود دارد و آنچه در نهایت انتخاب می کنید به نیازهای خاص شما بستگی دارد. همچنین لازم بذکر هست که امروزه هر دو نوع دوربین مدار بسته را می‌توان از برند‌های داخلی خریداری کرد. این دوربین‌ها از امکاناتی مانند دیگر محصولات بهرهمند هستند. از جمله این دوربین‌ها می‌توان به دوربین مداربسته پارس‌بین اشاره کرد. مزیت ان هم قیمت مناسب در کنار کیفیت بالای آن است. در مقاله‌ای جداگانه به معرفی دوربین مدار بسته ایرانی پرداخته‌ایم.

خرید دوربین دام ایرانی

 مزایای دوربین های آنالوگ

مزایا و معایب دوربین مداربسته انالوگ
مزایا و معایب دوربین مداربسته انالوگ

هزینه کم ⇓

یکی از مهم ترین تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP قیمت خرید و نصب آن‌ها است. بارزترین دلیل برای خوب شمردن سیستم آنالوگ، برچسب قیمت آن است. دوربین های آنالوگ به خصوص با افزایش تعداد، بسیار ارزان قیمت هستند.

جمع بزرگ نصاب ها و فروشندگان ⇓

در یک کلام: سریع و آسان میخرید و نصب میکنید. امکان خرید و نصب سریع تر دوربین‌های آنالوگ در مقایسه با دوربین های غیر آنالوگ بیشتر است. دلیل اصلی آن هم حظور طولانی مدت این دوربین‌ها در بازار است. دلیل دیگر آن که سال‌هاست که نصب و استفاده می‌شوند. یکی از بارزترین تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP هم نیز همین امر بوده است.

سادگی ⇓

دوربین‌های آنالوگ نسبتاً راحت اجرا می‌شوند و فیلم‌های ضبط شده را به ضبط کننده فیلم دیجیتال (DVR) ارسال می‌کنند.  سپس داده‌های آنالوگ را به دیجیتال تبدیل کرده و آن را ذخیره می‌کند. دستگاه ضبط کننده DVR  نیز برای تنظیم و اجرا ساده محسوب می‌شوند.

این فناوری در حال پیشرفت است ⇓

با وجود آنکه راه‌هایی برای افزایش کیفیت دوربین مداربسته هست اما چیزی نمی‌تواند جایگزین یک دوربین با کیفیت بالا شود. دوربین‌های آنالوگ کیفیت تصویر و وضوح بالا (HD) را برای دوربین‌های خود به طرز چشمگیری افزایش داده است که به این دوربین‌ها دوربین مداربسته آنالوگ (AHD) گفته می‌شود.. شما می‌توانید دوربین‌هایی با وضوح تصویر چهار و پنج مگاپیکسلی دریافت کنید که آنالوگ HD هستند و این فوق‌العاده است. با این حال، هنگامی که دوربین‌های مداربسته را برای وضوح تصویر مقایسه کنید، مزایای بیشتری برای دوربینIP پیدا خواهید کرد.

دوربین مدارسته آنالوگ (AHD)


معایب دوربین های آنالوگ

نرخ فریم و کیفیت تصویر ⇓

یکی دیگر از بارزترین تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP نرخ فریم و کیفیت آن دو است. میزان فریم دوربین‌های آنالوگ پایین‌تر از IP است. بنابراین آنها برای مناطقی که دارای حرکت زیاد هستند یا نیاز به جزئیات دارند، ایده آل نیستند. تصاویر به اندازه لازم دقیق ثبت نمی‌شوند و ممکن است مبهم به نظر برسند. همچنین با دوربین‌های آنالوگ نمی‌توان همانند دوربین‌های IP بزرگنمایی دیجیتالی داشت. با این حال، برای مناطق خاص که کیفیت تصویر ممکن است یکی از عوامل اساسی نباشد، گزینه‌ی خوبی است.

پوشش کمتر ⇓

برای پوشش یک مکان ممکن است یک دوربین تحت شبکه کافی باشد. ولی با توجه به استانداردهای ایمنی، توصیه می‌شود از دوربین‌های بیشتری استفاده کنید.

کابل های بیشتر ⇓

یک تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP که بسیار واضح است تعداد کابل‌های مصرفی است. در دوربین‌های آنالوگ به کابل‌های برق و به کابل ارتباط  DVR احتیاج داریم . این در حالی است که در سیستم تحت شبکه فقط به یک کابل با دوربین IP نیازمندیم.

بدون رمزگذاری ⇓

عدم رمزنگاری به این معنی است که یک هکر می‌تواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند. همچنین می‌تواند سیگنال شما را با نسخه دیگری جایگزین کند. این موضوع باعث پایین آمدن قدرت ایمنی این نوع محصولات می‌شود.


مزایا و معایب دوربین مداربسته تحت شبکه
مزایا و معایب دوربین مداربسته تحت شبکه

مزایای دوربین های IP

سنسورهای چندگانه ⇓

می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP سنسور‌های چند گانه است. دوربین‌های آی پی توانایی کنترل محیط را به اندازه سه یا چهار دوربین عادی دارند. بنابراین شما تنها با یک دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) می‌توانید امنیت محیط وسیعی را تامین کنید. این دوربین‌ها به عنوان یک سیگنال از یک کابل به سیستم شما می‌روند و همچنین هزینه یک دستگاه را دارد .

كاهش هزينه ها   ⇓

اگر سعی دارید یک خرید موفق و مناسب داشته باشید می‌توانید با یک مبلغ مناسب چند دوربین IP در قالب پکیج دوربین مداربسته خریداری کنید.. چرا که کیفیت این دوربین‌ها در سطح خوبی بوده و قدرت امنیتی عالی تهیه می‌کند. همچنین ممکن است شما برای انجام همان کار با دوربین‌های آنالوگ، به دوربین‌های تحت شبکه کمتری نیاز داشته باشید. بنابراین سرمایه گذاری روی سیستم IP می‌تواند به نفع شما باشد.

پکیج دوربین مداربسته

شاید علاقه مند به خواندن مطالب زیر باشید!

خرید دوربین مداربسته ایرانی

سهولت نصب ⇓

در حالی که دوربین آنالوگ دو سیم را به خود اختصاص می‌دهد، دوربینIP یک سیم را به خود اختصاص می‌دهد. یعنی تنها به یک سیم برای داده‌ها و اتصال به دستگاه ضبط کننده NVR و همچنین برق که به سوئیچ شبکه وصل شود ، نیاز دارد. بنابراین شما نیازی به برق در محل دوربین ندارید. همین امر باعث سهولت در نصب شده و یکی دیگر از مهم‌ترین تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP به حساب می‌آید.

وضوح تصویر ⇓

 وضوح در تصویربرداری دوربین‌ها روز به روز در حال ارتقاء و بهبود است و اگر بخواهیم پرسشِ *دوربین مداربسته تحت شبکه یا آنالوگ کدام بهتر است؟* را پاسخ دهیم، باید بگوییم از جهت کیفیت تصویربرداری، قطعا  دوربین های IP از آنالوگ قویتر هستند. شما می توانید دوربین‌هایی با رزولوشن مختلف و نسبت ابعاد متناسب با نیاز خود را در آریا هوشمند تهیه کنید.

خرید دوربین مدار بسته ایرانی

هوش و تجزیه و تحلیل ⇓

دوربین‌های IP اساسا کامپیوترهای کوچکی هستند که ویدئو را فشرده و ذخیره سازی می‌کنند. بعلاوه آن‌ها می‌توانند برنامه‌ریزی شوند تا تمام تجزیه و تحلیل‌ها را برایتان فراهم کنند. آن‌ها می‌توانند حرکت یا دود را تشخیص دهند، رنگ‌ها را بشمارند، رنگ‌های مشخص را دنبال کنند، زمانی که چیزی ناپدید می‌شود آژیر را خاموش می‌کنند و ... .

امنیت ⇓

 ویدئو رمزگذاری و تأیید شده است بنابراین انتقال ایمن است.

تجهیزات کمتر ⇓

در حالی که با یک دوربین آنالوگ نیاز به رمزگذار یا رمزگشایی دارید ، در سیستم های IP این نیاز وجود ندارد.

قابل ارتقا و جابجایی ⇓

دوربین IP قابلیت جابجایی دارد و می‌توانید در صورت تمایل براحتی دوربین‌های خود را جابجا کنید. همچنین می‌توانید یک دوربین آی پی را با دادن وظایف جدید به آن، ارتقا ببخشید و به روزرسانی کنید. این موضوع استفاده شما از این سیستم را آسان‌تر می‌کند .


معایب دوربین های IP

ذخیره سازی ⇓

یکی از تفاوت دوربین آنالوگ و دوربین IP که قبلا به آن اشاره شده آن است که دوربین های IP از وضوح بالاتری برخوردار هستند. بنابراین در مقایسه با دوربین‌های آنالوگ، به حجم بیشتری برای ذخیره سازی اطلاعات نیاز دارند. در نتیجه لازم است فضای ذخیره سازی خود را بر این اساس تنظیم نمایید.

یادگیری ⇓

بخش عمده از نصب دوربین IP آسان بوده و خودمان هم می‌توانیم آنرا نصب کنیم اما یک سطح فنی خاص وجود دارد که باید توسط سازنده یا نصاب تنظیم شود. در نتیجه نصب آن به تخصص نیاز دارد.


ارتقاء دوربین های آنالوگ  به دوربین های IP
ارتقاء دوربین های آنالوگ  به دوربین های IP

ارتقاء دوربین های آنالوگ  به دوربین های IP

در ادامه به برخی از موارد که در انتقال از آنالوگ به IP باید مد نظر داشته باشیم اشاره می‌کنیم.

  • تا جایی که می توانید جایگزین کنید:

اگر بودجه شما زیاد است، تمام دوربین‌های آنالوگ خود را به IP تبدیل کرده و جایگزین کنید. اما در صورتی که بودجه محدودی دارید، در عوض می‌توانید چند دوربین را به طور همزمان جایگزین دوربین‌های آنالوگ کنید.

  • نصب کننده و یا فروشنده‌ای را پیدا کنید

نصاب و یا فروشنده باید در سیستم های IP متخصص باشد. شما باید با کسی که فن آوری و شبکه را بخوبی درک می کند و قادر به تنظیم دقیق سیستم است صحبت کنید. از این طریق است که می‌تواند برای شما اطمینان حاصل کند که می خواهید چه سیستمی را بدست آورید.

” شما به سطح متخصصی از فروشنده نیاز دارید. “ تا در مورد آنچه واقعاً لازم دارید بحث کنید.
  •  جا برای توسعه نگه دارید

اطمینان حاصل کنید که جایی برای رشد در طراحی سیستم  شما در آینده وجود داشته باشد. با این امکان شما می‌توانید روز به روز سیستم خود را تقویت کنید و پیشرفت داشته باشید.

  • از یک ملک مشابه بازدید کنید

همچنین با افرادی صحبت کنید که در واقع هر روز از این سیستم‌ها استفاده می‌کنند. این تجربه را به املاک خود برگردانید و ببینید آیا مواردی که دیده اید، نیازهای شما را برآورده می کند یا نه. معمولا افرادی که دارای خانه‌های هوشمند هستند به نحو کاملا تخصصی با این دوربین‌ها آشنایی دارند.

مباحثی از قبیل نگهداری دوربین، بودجه، مدت زمان ذخیره تصاویر، روش ذخیره سازی و … اهداف سیستم است و باید به طور واضح تعریف و نوشته شوند. در نظر داشته باشید که شما می خواهید در آینده این سیستم را تعمیر و نگهداری کنید. شما در همه موارد هزینه خواهید داشت. واقعیت این است ، به محض اینکه یک قطعه از تجهیزات سیستم را در محل خود قرار بدهید، باید به فکر تعویض آن هم باشید.

تماس با آریا هوشمند

 


تیم مجله آریاهوشمند از شما بابت توجهتون به این مقاله تشکر می کند !
اگر سوالی دارید می توانید از ما بپرسید !!🙂

5/5 - (21 امتیاز)

خرید دوربین مداربسته ایرانی

منبع ip vs analog
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.